Torsdag 17 juni har vi personalutbildning. Detta innebär att vårt kundcenter öppnar kl 09:00.

Gå gärna in på Mina Sidor. Där kan du lämna meddelande till oss eller använd  kontaktformuläret .

Kontaktformulär >>>

Stäng

Längre svarstider från Kundcenter med anledning av Covid-19

Det är väldigt många som ringer eller mejlar till oss med frågor om sina ärenden. En följd av covid-19 pandemin att Kundcenter behövt förändra sina arbetsrutiner.

Detta innebär bland annat att vi inte har lika många handläggare som normalt för att ta emot samtal och mejl. Vi hinner därför inte svara alla så snabbt som vi önskar.

Om du ringer till oss

Belastningen i telefon är så pass hög att du kan få vänta mycket länge. Vi har ett begränsat antal köplatser i telefonen och det kan leda till att du inte får en plats i kön. Om det är för lång väntetid ber vi dig att prova ringa oss en stund senare i stället. Vi schemalägger våra handläggares arbetstider så att så många som möjligt jobbar när flest personer ringer till oss.

Om du vill prata med oss om ett ärende kan du också logga in med BankID på Mina sidor. Där kan du på ett säkert sätt kommunicera med en handläggare.

Om du mejlar till oss

Vi vill besvara mejl senast vardagen efter du har sänt det till oss. Nu får vi så många mejl att vi inte hinner svara alla så snabbt som vi önskar. Just nu svarar vi inom tre vardagar och har du en mer komplicerad fråga kan det dröja något längre.

Vi svarar på ALLA mejl som kommer till oss, däremot kan svaren just nu ta lite längre tid än vanligt.